Slide thumbnail

De zorg is voor mij een belangrijk fundament. Met kennis van en begrip voor de zorg benader ik projecten zakelijk en met aandacht voor de mens.”

Zorgprofessional

Zorgbedrijven zijn complexe organisatievormen. Na 15 jaar als zorgprofessional, maar ook de lange tijd als ICT professional heb ik uitgebreid kennis gemaakt met het werk op verschillende afdelingen, zowel in het primair proces als bij ondersteunende diensten.

Met de kennis van de grote variatie van de bedrijf,- en werkprocessen in de zorg, hun samenhang en met aandacht voor de sterk veranderende omgeving waar zorgbedrijven zich in bevinden, werk ik uw idee├źn samen met uitvoerders van uw project uit tot een realiseerbaar project.

Bedrijfsprocessen in de Zorg.

Toegevoegde waarde

Qbcal en ZorgOmdat ik dezelfde taal spreek en versta als de uitvoerders en deelnemers van projecten in de zorg, heb ik snel aansluiting. Met deze interactie is relatief vlot de haalbaarheid van het project te bepalen. Ook de impact van de verandering kan snel beoordeeld worden. Dit helpt u te bepalen op welke wijze en tegen welke kosten uw project succesvol gerealiseerd kan worden.