Slide thumbnail

Met kennis en ruime werkervaring in ICT,  zorg ik voor tijdige aansluiting van benodigde projectonderdelen bij ICT processen en aangesloten zijn van ICT bij het project.

Een project zonder ICT is zeldzaam. Als het geen onderdeel is van de verandering, is het nodig om het project te ondersteunen. Ik zorg er voor dat collega’s van de afdeling ICT in de aanloop en gedurende het project goed zijn aangesloten en écht onderdeel zijn van uw project. Hieronder vallen alle activiteiten die nodig zijn om ICT voor uw project te organiseren en aan te sturen.

ICT Regie

Bedrijfskundig Informaticus

Qbcal ICT en InformatiemanagementHet toenemend belang van ICT voor ondersteuning van de vele processen in de zorg vraagt om kennis van een groot aantal aandachtsgebieden en innovaties in dit domein. Mijn werkervaring, studies en volgen van ontwikkelingen in de zorg en ICT maken dat ik interne organisatie onderdelen, maar ook externe ICT organisaties goed bij projecten kan betrekken en regisseren.

Qbcal ICT en InfromatiemanagementEn ondanks dat ICT in de zorg steeds prominenter is, zijn de domeinen ICT en Zorg niet veel dichter bij elkaar gekomen. In projecten is goede samenwerking tussen de professionals uit beide domeinen een belangrijke succesfactor. Regisseren is ook zorgen voor de eerder genoemde prettige werksfeer en werkomgeving om dit mogelijk te maken. Mijn lange werkervaring in beide domeinen helpt om hierbij intermediair te zijn.

Intermediair